Privacy Policy

Vsi osebni podatki , ki jih DaVinci Automation zbrani uživati ​​vsa jamstva glede zasebnosti in varnosti . V zvezi s tem upoštevajtenaslednje:

  • Davinci Avtomatizacija zbira in shrani samo podatke o vašem zaračunavanje in stike , ponudnika internetnih storitev ( ISP) , datum in čas dostopa do spletne strani in spletni naslov , od katerega je začel s povezavo na našo spletno stran.
  • Uporaba piškotkov nam omogoča, da vam priznajo vsakič, ko obiščete našo spletno stran , vendar , če želite , lahko nadaljujete , da jih odpravi . Naši piškotki so povezani samo z anonimnega uporabnika in njegovega računalnika, in ne zagotavljajo polno ime uporabnika. Poleg tega, piškotki ne more prebrati podatkov izklop trdem disku ali prebrati piškotkov datotek, ustvarjenih .
  • Davinci Avtomatizacija zagotavlja zaščito in zaupnosti osebnih podatkov , naslovov , izplačila in vse druge , ki jih nudimo našim strankam v skladu z določbami zakona 15/1999 z dne 13. decembra o varstvu osebnih podatkov .

Poleg tega v skladu s členom 9 zakona 15/1999 o varstvu osebnih podatkov , imamo stroge varnostne postopke v zvezi s shranjevanjem in razkrivanjem informacij , da bi se izognili kakršnemu koli posegali dostop nanje .
Zato in v skladu z določbami zakona , Avtomatizacija Davinci povedali, da bodo vsi podatki, ki jih naše stranke DaVinci avtomatiko ali njenim zaposlenim vključeni vavtomatizirane osebnih podatkov pripraviti in vzdrževati pod pristojnostjo Avtomatizacija Davinci , c \ Fozana de Abajo 18 , 33199 Tiñana - Siero ( Asturias ), Španija +34 985 791323 · info@domoticadavinci.com , s CIF / NIF No. B74227141 . Glavni namen tega spisa je, da se ohrani pogodbeno razmerje z našimi strankami , olajšali obdelavo naročil , statistične študije , in pošiljanje oglaševanje izdelkov in storitev , ki jih DaVinci Automation voljo.

Davinci Avtomatizacija zagotavlja zaupnost podatkov razkrijejo in zagotavlja, da pod nobenim pogojem , je treba prenesti na kateri koli drugi uporabi brez pisnega soglasja naših strank .
V skladu s sistemskim zakonom 15/1999 z dne 13. december , lahko DaVinci Avtomatizacija kupci kadarkoli uveljavljanje njihovih pravic do dostopa, popravka, odpovedi in opozicijo njihovih osebnih podatkov , ki jih pisno DaVinci avtomatiko, c \ Fozana de Abajo 18 , 33199 Tiñana - Siero ( Asturias ), Španija · info@domoticadavinci.com +34 985 791323 ali pošljete sporočilo iz našega kontaktnega obrazca .

Mi uporabljamo piškotke na naši spletni strani. Z uporabo naše spletne strani se strinjate , da to politiko in se strinjate , da naši uporabi piškotkov v skladu s pogoji iz te politike.

o piškotkov

Piškotek jemajhna datoteka, ki prosi za dovoljenje , da se dajo na trdem disku računalnika . Ko se strinjate , se dodadatoteke inpiškotek pomaga analizirati spletni promet ali vam pove , ko obiščete določeno spletno stran. Piškotki omogočajo spletnim aplikacijam da se odzove na vas kot posameznika . Spletne aplikacije lahko izvedejo svoje operacije glede na vaše potrebe, všeč in česa ne marajo z zbiranjem in se spomnimo, informacije o vaših željah.

Obstajata dve glavni vrsti piškotkov : " session " piškotki in "Vztrajni " piškotki . Sejni piškotki zadnjih le za čas trajanja uporabnike, ki uporabljajo spletno stran in se izbrišejo iz računalnika , ko zaprete brskalnik , medtem ko trajne piškotke preživeti uporabniških sej in ostanejo shranjeni na vašem računalniku, dokler črta , ali do njihovega datuma izteka .

Piškotki nam pomagajo vam zagotovimo boljšo spletno stran, ki ga nam omogoča, da spremlja , katere strani boste našli koristne in katere ne.

Piškotki ne vsebujejo nobene informacije, ki vas osebno identificirajo ,piškotek na noben način nam omogoča dostop do vašega računalnika ali kakršne koli informacije o vas.

Izbirate lahko sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, vendar lahko običajno spremenite nastavitve svojega brskalnika, da bo zavrnil piškotke , če to želite . To lahko prepreči v celoti izkoristiti spletne strani.

Piškotki na tej spletni strani

Mi uporabljamo trajne piškotke na tej spletni strani povezave do socialnih storitev, delitev omrežja , in da vas posodobiti na naši najbolj priljubljenih vsebin .

Piškotki tretji osebi

Mi ne uporabljamo piškotke tretjih oseb .

Google Analytics

Prav tako uporabimo piškotke, da bi nam pomagali izboljšati spletne strani je uporabnost in za namene trženja. Mi lahko uporabite tudi piškotke za identifikacijo , ki se uporabljajo strani . To nam pomaga analizirati podatke o spletni strani prometa in izboljšati naše spletne strani, da prikrojite na potrebe strank . Mi samo uporabo teh podatkov za namene statistične analize inpodatki se odstranijo iz sistema .

Za ta namen bomo uporabili Google Analytics . Google Analytics ustvari statistične in druge podatke o uporabi spletnih strani s pomočjo piškotkov , ki so shranjeni na računalnikih uporabnikov. Pridobljene informacije , ki se nanašajo na naši spletni strani se uporablja za izdelavo poročila o uporabi spletne strani. Google bo shranjevanje in uporabo teh informacij . Googlov pravilnik o zasebnosti je na voljo na naslovu www.google.com / privacypolicy.html . Ta spletna stran piškotki predlogo politika temelji na prostem dokumenta, ki ga je pravni Stop Limited prek svoje spletne strani www.thelegalstop.co.uk . Če imate kakršna koli vprašanja o zasebnosti, nam pišite

Z-Wave Slovenija

Spletna trgovina za dom, trženje proizvodov za avtomatizacijo Z-Wave radio. Z-Wave je mednarodni standard za brezžično povezovanje sistemov notranjih kontrol. Lahko upravljate razsvetljavo, elektriko, rolete, alarmi, itd ... Z-Wave izdelki različnih ponudnikov delujejo dobro skupaj omogoča nadzor pametne hiše.

Contact Us

Phone:
+38613205694
GSM:
+38640208964
Phone:
+38613205695
E-mail:
info@zwave.si
Skype:
iztok.mahoric

Twitter

Facebook