Z-Wave Plus V2

 

 

Z-Wave Plus™ V2 je nova raven v okviru certifikata Z-Wave in je zasnovan tako, da potrošnikom pomaga prepoznati tiste izdelke, ki uporabljajo strojno platformo Z-Wave "GEN7" (znano tudi kot serija 700 ali 7. generacija).  Izdelki s certifikatom Z-Wave Plus™ V2 imajo številne prednosti, ki povečujejo prijaznost do uporabnika in omogočajo še hitrejšo in enostavnejšo namestitev in nastavitev rešitev Z-Wave.

Od certificiranja prvega izdelka Z-Wave leta 2004 je Z-Wave postal vodilni na trgu interoperabilnih inteligentnih naprav v domačem omrežju. Z uvedbo nove serije Z-Wave 700 je bil ekosistem Z-Wave razširjen z novimi funkcijami, kot so povečan doseg, daljša življenjska doba baterije, nadgradnje preko zraka (OTA) in dodatni RF kanali.

Vendar pa so izdelki z Z-Wave Plus™ V2 popolnoma nazaj združljivi z obstoječimi izdelki Z-Wave!

Za potrošnike, lastnike stanovanj, integratorje in ponudnike storitev Z-Wave Plus™ V2 ponuja izboljšave in izjemne prednosti v smislu krajše in enostavnejše namestitve, bogatejših profilov naprav, izboljšanega samozdravljenja in daljše življenjske dobe baterije.

Z-Wave Slovenija

Spletna trgovina za dom, trženje proizvodov za avtomatizacijo Z-Wave radio. Z-Wave je mednarodni standard za brezžično povezovanje sistemov notranjih kontrol. Lahko upravljate razsvetljavo, elektriko, rolete, alarmi, itd ... Z-Wave izdelki različnih ponudnikov delujejo dobro skupaj omogoča nadzor pametne hiše.

Contact Us

Phone:
+38613205694
GSM:
+38640208964
Phone:
+38613205695
E-mail:
info@zwave.si
Skype:
iztok.mahoric

Twitter

Facebook